Tomy производител на
спортна екипировка
Български English
 

ЗА НАС

Фирма “Томи” е основана на 26.08.1996 г. в черноморския град Бургас - България. Основната и дейност е свързана с производство на спортна екипировка за професионални и аматьорски отбори, екипировка за масов спорт , както и спортни дрехи за свободното време.

Сега фирмата разполага със собственост от 500 кв. метра покрита площ и 1000 кв. метра не застроена площ, което е една добра перспектива. В момента се изготвят проекти за разширение на полезната производствена площ.

Работните помещения и организацията на труда са на много високо ниво, доближавайки се близко до Европейските стандарти за условия на труд. В момента разполагаме с 35 високо квалифицирани работници , като целта е те да не надвишават 50 души, позовавайки се на принципа на фирмата – висококачествена бутикова спортна екипировка.

От последните две години фирмата ни разполага с най- модерната сублимационна техника от последно поколение с марка Roland. Наред с висококачествените машини от различен тип, фирмата разполага и с модерна бродировачна техника, както със собствен дизайнерски отдел за компютърна разработка на нови модели, различни видове проекти, емблеми, надписи и др.

Стратегията на фирма “ТОМИ” е да бъде изключително поръчкова (не работи за масовия пазар), като се опитваме да задоволим претенциите на различните видове спорт (футбол, баскетбол, волейбол,колоездене, карате, бокс, лека атлетика и много други). През последните години фирмата успешно облича отбори по различните видове спорт от Австрия, Испания, Германия, Украйна, Русия, Македония, Хърватска, САЩ, Англия и др.

Фирма “ТОМИ” работи с висококачествени полиестерни, памучни и смесени материи българско производство, съобразени с изискванията на съвременния спорт. Съвместно с основния ни производител на платове разработваме нови видове материи даващи възможност спортистите от всеки един спорт да се чувстват удобно и комфортно.

При желание от страна на клиентите сме в състояние да разработим и произведем модели - наши или по тяхно задание, които да са съобразени с клубните цветове и символи отнасящи се от тренировъчната до официалната екипировка, както и облеклата за свободно време. За тази цел нашата фирма активно комуникира с клиентите си чрез електронна поща.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ Тома Томов
(собственик)

E-mail:
Васил Томов
(управител и дизайн)
GSM 0888736032
E-mail:
Николай Наумов
(Търговски представител за София)
GSM 0884530160
E-mail:
E-mail вход »